Håndlavede karameller

Håndlavede Karameller

Håndlavede karameller fra Karamelleriet

Hos Karamelleriet finder du de lækreste håndlavede karameller. I deres karamelkogerier kan du finde et stort udvalg af forskelligartede karameller, følge produktionen på tætteste hold og blive forført af duften. Karamelleriet åbnede deres første karamelværksted på Nørrebro i 2008, og har efterfølgende åbnet karamelværksteder i deres fødeby Svaneke og i Magasin i København.

I Karamelleriet sortiment finder du de helt traditionelle flødekarameller, samt flødekarameller i alverdens forskellige afskygninger og smagsvarianter. Derudover finder du lækre drageringer, den blødeste fudge, lækker crunch og meget andet. Der er brugt lang tid på, at finde denne rette smagssammensætning på deres forskellige produkter i deres sortiment. Godt og klassisk håndværk er i hovedsædet og man kan følge hele produktionen, fra kogende karamelmasse, i de store gammeldags kobbergryder, til de færdigt cellofan indpakkede karameller, der smager himmelsk.

Lækker blød fudge

Smag også deres fantastisk bløde fudge, der er en smagsbombe af kaliber. Fudgen kan ses som en parring af den klassiske karamel, med dens lækre smag af brændt sukker, og blød konfekt, som med sin cremede og fantastiske konsistens, binder det bedste sammen fra de to verdener. Den bløde og fantastiske fudge er, ligesom resten af Karamelleriets sortiment, håndlavet efter stolte traditioner og kan fås i en række forskellige og spændende smagsvarianter. Er du til den traditionelle smag af vanilje, den dybe og kraftige chokolade eller skarpe lakrids, så tøv ikke med at kigge forbi en af butikkerne og få en smagsprøve, eller slå et smut forbi deres webshop og læg din favorit i indkøbskurven.

Værtindegaver, julegaver, personalegaver og alle andre typer gaver

Står du og mangler den perfekte gave og er du træt af blomster og gavekort? Selvom og blomster og gavekort altid falder i god jord, hvorfor så ikke krydre disse med lidt til den søde tand? Hos Karamelleriet kan du finde et hav af forskellige og lækre søde sager, der kan tilføjes til de traditionelle gaver og som giver dem et personligt præg. Sortimentet spænder som beskrevet bred og der er næsten med sikkerhed, noget for enhver smag.
Kig ind i en af Karamelleriets hyggelige butikker, hvor det søde og servicemindede personale står klar til at hjælpe og vejlede dig i sammensætningen af den perfekte personlige gave. Der kan sammensættes gaveæsker med et udvalg, som lige præcis du ønsker det, hvilket giver et dejligt personligt præg.
Alle har forskellige præferencer og der kan altid findes forskellige favoritter i Karamelleriets sortiment.
Vi håber at denne introduktion til Karamelleriets mange goder, har vækket din interesse.