Kugleventiler

Kugleventiler og kontrolapparater

Hvis du arbejder i en industri hvor der stilles høje krav til kvaliteten på udstyret, ved du også hvor frustrerende det kan være, hvis forskellige instrumenter fejler eller essentielle ventiler og eller fittings skal udskiftes på grund af manglende kvalitet. Derfor bør det altid være et fokus område, at bruge de rette produkter fra anerkendte producenter, der med deres mange års erfaring har udviklet kvalitetsprodukter, der overholder og endda overskrider de gældende standarder i den pågældende industri.

De rette udstyr er vigtigt

Kugleventiler, fittings og andet udstyr udsættes dagligt for enorme tryk, inde- og udefra, i de hydrauliske kontrolsystemer, de fungerer i på de forskellige boreplatforme, og disse tryk bliver kun mere og mere ekstreme i takt med at boreplatformene bevæger sig mod dybere havområder, for at finde nye oliereserver.
Derfor er det også en absolut nødvendighed, at de forskellige instrumenter og dele, kan tåle disse hårde omgivelser de skal operere i, da deres konstante ydelse er vital i forbindelse med den daglige drift.

3 ting du bør overveje

Herunder har vi oplistet en række af de ting, vi anser som vigtige at tage med i overvejelserne, når der skal indkøbes nyt udstyr eller komponenter

Find en leverandør med erfaring

Den rette leverandør har oftest lang erfaring med at producere komponenter til forskellige industrier, og denne erfaring er en vigtig, da forskellige industrier har forskellige krav, der skal opfyldes. Derudover betyder den lange erfaring ofte, at producenten kan rådgive dig, som kunde, i, hvilke komponenter, der passer specifikt til dine behov.

Find komponenter god kvalitet

Høj kvalitet er vigtig i en lang række industrier. Udskiftningen af dele på dybt vand på en boreplatform er typisk en omkostningstung og tidskrævende proces. Derfor er det vigtigt at minimere disse ting, hvor det er muligt. Her er det essentielt at der vælges højkvalitets komponenter fra start af. Der kan findes flere historier om udstyr og ventiler, der har holdt i langt over 10 år, selvom de fungerer i et meget hårdt miljø. Så høj pålidelighed er selvfølgelig en fordel.

Find en producent med fokus på service

Den gode producent og leverandør af ventiler, instrumenter, pakninger med mere, har fokus på service og tilfredse kunder. Derfor bør det forsøges at finde en leverandør, der tilbyder fordelagtige serviceaftaler. Som producent er de den største ekspert i deres egne produkter, og kan servicere deres produkter og sikre dem den længst mulige levetid.

 

Vi håber, at du har kunne bruge denne korte liste til at få lidt inputs i forbindelse med en mulig beslutningsproces.