tagvindue

Det gode glastag

Jeg overvejer at få glastage

Du overvejer at få et glastag. Du kan godt lide at kunne se himlen, få fornemmelsen af hvordan årstiderne ændrer sig, se på stjernerne om aftenen. Måske synes du også bare at det ville passe godt ind til din bolig. Ligemeget hvad kan Vitral hjælpe dig med din beslutning om at få glastage.

Vitral har mange års erfaring med glastage og montering af dette. Der er mange fordele ved at vælge glastag til din bolig. Alle de kunder, som har valgt at få glastage, har det tilfældes at ingen af dem har fortrudt valget om at indføre glastage i deres bolig. Hvad enten der er tale om private hjem, kontorbygning eller andre opgaver, har alle deres kunder fået fornemmelsen af øget velvære i de pågældende rum.

Fordelene ved at være glastag

Hos Vitral, er det sjældent nødvendigt at udpege fordelene ved at vælge glastag. Alligevel har de lavet en liste, som du kan bruge til at se fordelene ved køb af glastage. Den første fordel fra Vitrals liste er at du får det ultimative naturlige lysindfald. Du får frit udsyn til himlen, både morgen/middag/aften, hvilket giver dig en større fornemmelse af frihed. Det øgede lysindfald som glastaget giver dig, skaber et mere rummeligt og luftigt rum for dig. Det giver dit hjem et mere eksklusivt look og det kræver minimal vedligeholdelse og holder længe.

Hvilke slags glastage har Vitral?

Vitral tilbyder A74 Roof Glazing. A47 Roof Glazing er et panel-baseret glastagssystem med profiler i kuldebrudt aluminum. A74 er kendetegnet ved et flot design med slanke og lave prosser, hvilket gør at du får et stort lysindfald til din bolig, hvilket er unikt i forhold til andre glassystemer. A74 er et elegant produkt, som kan skræddersyes til den løsning, du måtte ønske.

Vitral tilbyder derudover også A98 Roof Glazing. A98 Roof Glazing er en videreudvikling af det førstnævnte glastag – A74. A98 har fået tilført helt enestående egenskaber. Vitral har udviklet A98 til at være det mest bæredygtige glassystem på markedet.
A98 har slanke sprosser og lave profiler og giver også et usædvanligt stort lysindfald. De skjulte opluk samt åbningsmotorene som er indbygget i rammen på A98, gør produktet til et af de smukkeste glassystemer. Produktets profiler er fremstillet i kuldebrudt aluminium. A98 kan derudover tilpasses efter mål.