Frokostbuffet

Dejlig frokostbuffet

frokostbuffet med god smag

Er I på jagt efter den bedste frokostbuffet til jeres virksomhed? Intet problem. Kragerup & Ko får vores varmeste anbefaling når det gælder lækker og indbydende frokostbuffeter til alle virksomhedens medarbejdere. Deres udsøgte frokostordning matcher alle smagsløg, og hver dag leveres der både varme, lune og kolde retter, samt salatbar og friskbagt brød. Det er vitaminer til både krop og sjæl, og det smager djævelsk godt.

Om frokostbuffet

På Kragerup & Kos hjemmeside kan I altid se uge-menuerne to uger frem, så I ved hvad menuen står på, og firmaet lytter altid til feedback og forespørgsler fra deres kunder, således at menuen altid varieres og tilpasses ønsker og behov. De dygtige kokke der arbejder i Glostrup har flere års erfaring med lækker frokost ud af huset, og der leveres i hele København og omegn. Hvad enten det er på daglig basis eller til festlige lejligheder i firmaet, kan I altid regne med at maden giver fornyet energi og glade maver. Kragerup & Ko ved at ernæringen er vigtig i forhold til koncentration, træthed og fokus, så de kan også være behjælpelige med frugtkurve og energirigtige mødemenuer, tapas og sandwichs til jeres møder og receptioner. Ingen opgave er for svær, for stor eller for lille, så ring og hør mere om, hvordan virksomheden kan sørge for at give god energi til hele din virksomhed. Har I allerede kantine i bygningen, kan I også booke deres kokke til at kokkererer i jeres egen kantine.