Odoo erp

Odoo erp

 

Odoo erp partner

I de spæde dage da man begyndte at bogfører og registrerer salg i virksomheder, var der ingen som vidste at man i dag stort set arbejder papirløst. Den gang skulle alt registreres i mapper og derefter arkiveres. Det var en langsomlig proces som også var utrolig tidskrævende.

I dag ville man aldrig bruge tid på at registrerer alt manuelt. Tiden er simpelthen løbet fra den ”gamle” måde at registrerer ting i virksomheder. Nu til dags er der mange forskellige muligheder for at registrerer alle firmaets aktiviteter. En af de bedste, hvis ikke den bedste løsning er et ERP-system. ERP står for: Enterprise Ressource Planning. I korte træk så er ERP et system som kan indeholde alt fra bogføring, lagerstyring og salgs registrering til moms afregning. ERP-systemer er noget som bliver mere og mere udbredt i virksomheder.

Hvilken Odoo ERP partner skal man vælge

Som så mange andre valg her i livet, så kan det også være svært at vælge det helt rigtige ERP-system. Hvad skal det kunne? Hvad koster det? Skal man tilkøbe andre produkter løbene?  Det er bare et lille udpluk af de ting man skal tage stilling til inden man beslutter sig. Vi har kigget på en bred vifte af ERP-systemer som alle kan noget forskelligt. Men den optimale løsning finder vi hos Odoo.

Hvad er Odoo?

Odoo erp er et all-in-one-styringssoftware program, der tilbyder en bred vifte af virksomhedsapplikationer, der udgør en komplet pakke af virksomhedsledelsesprogrammer, der er målrettet mod alle størrelse af virksomheder. Odoo er en alt-i-en forretningsoftware-system, med blandt andet CRM website/e-handel, fakturering, regnskab, fremstilling, lager- og projektstyring og lagerbeholdning mm. Med Odoo ERP får man ikke bare alt det man som virksomhed skal bruge, nej man får også mulighed for at vælge til og fra, således at man ikke behøver at købe alle moduler fra starten, hvis ikke det er nødvendigt.

En ting som skiller Odoo ud fra resten af de ERP-systemer der er på markedet, er at systemet er bygget op i apps. I og med det er bygget op i apps, vil systemet hele tiden opdaterer sig selv så snart en eller flere apps bliver opdateret. Det er en kæmpe fordel i forhold til andre ERP-systemer.  I andre ERP-systemer vil man typisk skulle tilkøbe opdateringer løbene.

Vælg rigtigt

I en moderne verden hvor de fleste virksomheder er online, vil det være naturligt at finde en samarbejdspartner på nette. Vi vil altid anbefale at tage en national partner, da man på den måde altid kan mødes fysisk.

Når snakken kommer ind på en Odoo partner, kommer man ikke unden om  Odoohouse. Odoohouse er en top professionel Odoo erp Gold partner med mere end 20 års erfaring. Her får man kyndig vejledning som skaber gode resultater. Læs mere her Odoo partner