Rejse med kuffert og rygsæk

Simi, den lille Græske perle.

Simi er en lille græsk ø på 58 km2 med ca. 2600 indbyggere. Simi ligger tæt på Tyrkiet, men selvom øen er lille, er det et unikt sted hvor man kan opleve lokalbefolkningen og nyde det klare blå vand. Jeg havde besluttet mig får at sparre op til en rejse til netop Simi, og min kuffert stod allerede pakken i entreen. Da jeg var en ”fattig” studerende blev jeg nød til at sælge nogen af mine ting, for at finansierer turen. Ironisk nok blev det faktisk min gamle aluminiums kuffert der blev solgt for at finansierer flybilletten derned.

Letvægtskuffert med plads til det hele.

Heldigvis havde jeg stadigvæk min Samsonite kuffert som er en letvægtskuffert med plads til det hele. Derudover tager jeg altid en rejsetaske med, helst en rygsæk som kan bruges til daglige udflugter. Nå nok om mine kufferter og rejsetaske.

På 14 dage fik jeg skrabet 7400 kr. Sammen, hvilket gjorde at jeg havde råd til et godt centralt hotel med en lille swimmingpool, så alting var let tilgængeligt og indenfor gå afstand. Jeg havde dog ikke brug for at planlægge mine daglige udflugter, før jeg forlod hotellet, for øen er var så smuk og fotogent, at liggegyldigt hvor jeg gik hen, var det en stor oplevelse i de omgivelser. Alle de lokale jeg mødte var meget imødekommende og venlige, hvilket bare gjorde mit indtryk øen endnu bedre.

Da jeg havde planlagt min rejse udenfor turist sæsonen, fik jeg en meget mere nærværende oplevelse med lokal befolkningen. De var meget imødekommende og jeg blev ofte inviteret ind til kaffe, hvilket jeg dog valgte at takke pænt nej tak til.

Simi er også et sted, hvor jeg fik rig mulighed for at dyrke min helt store hobby, nemlig fotografering, for Simi er helt utrolig fotogen. På øen er der overflod af smuk natur mm. Næsten uanset hvor man kigger hen, er der mulighed for et fantastisk billede.

Efter 14 dage på denne smukke ø, var det tid til at pakke min kuffert igen og flyve hjem. Jeg vil helt sikkert besøge øen igen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.