renover dit køkken

Nyt køkken til små penge!

 

Hvem er NyGammeltkøkken?

Nygammelt Køkken er et køkken firma som blev stiftet i 1985. Firmaet var det første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelt mål. De har siden deres firma blev stiftet i 1985, specialiseret sig i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. I 2012 indgik de et partnerskab med det danske firma, ‘’Scandoor’’, som er leverandører af deres folielåger.

Nemt og billigt

Nygammelt Køkkens vision og mission er at blive Danmarks foretrukne valg af renovering og udskiftning af facader på eksisterende køkkener samt badeværelser, garderobe m.v.
For at kunne opnå deres mål, så er det deres mission, at kunne levere en samlet renovering løsning af høj standard baseret på deres tidssvarende design med låger, hængsler, greb, samt andet inventar. Priserne er dermed væsentligt lavere og opbygningsperioden er minimeret. Udover det tilbyder Nygammelt Køkken prisgaranti, hvilket altid sikrer dig den bedst mulige pris.

Hvad tilbyder Nygammelt køkken?

Nygammelt Køkkens slogan er, ‘’skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger’’. Derfor kan du finde mange forskellige køkkenlåger, både dyre køkkenlåger og billige køkkenlåger. De leverer låger i fem forskellige materialer såsom malede, laminat og læder. Herunder forefindes et utal af designmuligheder hvilket gør Nygammelt Køkken til det køkkenrenoveringsfirma, der har det største udvalg af lågetyper i Danmark.

Hos Nygammelt Køkken kan du blandt andet også købe ny køkkenbordplade, som kan fås i flere forskellige materialer som massivt træ, granit og laminat. Du kan købe vaske, greb, affaldssystemer, bordben, vægbeklædning, plejeprodukter, lavpriskøkken og billige skabslåger.

Nygammelt Køkkens tre grunde til at skulle vælge en køkkenrenovering som deres firma tilbyder, i stedet for at købe et nyt køkken er, at du sparer penge.

En renovering koster 40-60% mindre end et nyt køkken.

Du sparer tid. Et nyt køkken tager ofte 3-5 uger, de klarer en renovering på en dag.

Du skåner miljøet. Du skåner miljøet ved at hjælpe en renovering af køkkenet fordi fungerende elementer genbruges.

Nygammelt Køkkens tre grunde til at vælge deres firma som leverandører er at de har erfaring.

Deres firma blev stiftet i 1985 og derfor har de 33 års erfaring med professionelle køkkenrenoveringer.

Deres udvalg. Nygammelt Køkken har Danmarks største udvalg af låger og bordplader.

De har fokus på den enkelte kundes ønske da de leverer skræddersyet løsninger så du kan få den køkken makeover du ønsker. Udover de top tre grunde er alle deres leverandører fra Norden, hvilket sikrer dem en hurtig og effektiv kommunikation.