Design højskole

Design højskole

Et ophold på en dwesignhøjskole vil udvikle dig, udfordre dig og give dig nogle minder, som du aldrig glemmer. Men hvilken type højskole skal du vælge? Hvis du brænder for design, og hvis din kreative side er stor, skal du vælge en design højskole. Her får du lov til at udforske din kreativitet, og du får mulighed for at arbejde med nogle ting, som virkelig interesserer dig. En anden væsentlig fordel ved at vælge en design højskole er de venskaber og relationer, du opbygger i løbet af et forløb på netop denne type skole. Her vil du nemlig møde ligesindede med de samme interesser og passioner som dig selv, og du vil danne venskaber for livet. Hvis din interesse er vakt til live, Her kan du læse mere her om emnet design højskole. www.textilskolen.dk

Design højskole