Kugleventiler

Stopventil fra Klinger

Stopventil

En stopventil kan være nyttig at bruge i dine brugsvands-, køle- eller varmeinstallationer derhjemme. Du har højst sandsynligt allerede mindst én i huset, måske uden at vide det. Men her giver vi dig en hurtig gennemgang af hvad en stopventil bruges til, og hvorfor du bør sætte dig ind i brugen af dem, hvis du står foran en renovering af for eksempel dit badeværelser.

Om Stopventil

En stopventil stopper for gennemløb, og tillader dig at regulere strømmen af eksempelvis kølevæske eller vand. Det er tilladt at skifte sin stopventil selv derhjemme, så hvis du har mod på det, behøver du altså ikke tilkalde en dyr VVS’er til at udføre arbejdet for dig. Bare husk at lukke for vandet, inden du går i gang. Det gør du ved afspærringsventilen, som sidder på en kuglehane – på vandfordelingsledningen eller på koblingsledningen til det pågældende tapsted. Hvis ikke har en afspærringsventil, eller den ikke er placeret inden for boligen, skal du have fat i en fagmand for at skifte din stopventil og ordne arbejdet for dig.

Er du klar til at gå i gang selv, så står KLINGER Danmark parat til at assistere og vejlede dig i valg af ny stopventil til dit badeværelse. KLINGER har altid et stort og kvalitetssikret udvalg af stopventil, og de forhandler kun de bedste producenter på markedet. KLINGER Danmark er din garanti for et holdbart produkt af høj kvalitet. Uanset hvilken type stopventil du skal bruge til din opgave.