Ovenlysvinduer

De bedste ovenlysvinduer til ethvert hjem

Med et tophængt ovenlysvindue fra Vitral får du en fuld åben udsigt og maksimerer samtidig mængden af dagslys, der kan lukkes ind i dit hjem. Den elegante betjening styres af et håndtag i bunden og sørger for at du let og simpelt får masser af naturligt lys og frisk luft indendørs. Perfekt til dagligstuen, køkkenet, gangarealerne, soveværelset og alle andre steder i hjemmet, som trænger til mere naturligt dagslys.
Ovenlysvinduer passer til de fleste hjem, og fås i mange produktlinjer, som sørger for at du også kan lufte ud på regnfulde dage og få et sundere indeklima. Dine nye ovenlysvinduer er tilmed nemme at montere, og de er lette at betjene, selv hvis du har møbler placeret under vinduet i dagligdagen. De unikke gribelister med indbygget ventilation giver trækfri ventilation, selv når du har vinduet lukket, og vinduerne optager ikke unødig plads på væggen, hvor du ellers kunne placere bogreoler og hænge familiebilleder op.
Ovenlysvindue
Vitral leverer en lang række af ovenlysvindue produkter til både fladt tag og skråt tag. Og du kan altid kontakte www.Vitral.dk for nærmere vejledning til hvilken type ovenlysvindue og tagvindue, der er det rigtige for dig og dit tag.

Vælg det rigtige ovenlysvindue

Er valget faldet på et ovenlysvindue, kan du få flere typer af løsninger til skråt tag, lige fra et elektrisk vippevindue til et solcelledrevet vippevindue og ovenlysvinduer til bevaringsværdige bygninger. Mulighederne er mange. Til fladt tag er der også flere forskellige løsninger, inden for både faste ovenlysvinduer og ovenlysvindue løsninger, der kan åbnes og give en naturlig ventilation i hjemmet. Samtidig har Vitral arbejdet med løsninger, som giver mulighed for at åbne vinduet, uden at det regner ind, hvilket i højere grad er med til at sikre den øgede ventilation og det forbedrede indeklima, i det man stadig kan lufte ud, selvom det regner.
Vitral har eksisteret siden 1956 og er dermed en af de mest erfarne og dedikerede ovenlys – og glastags-producenter i Europa. De har selskaber i tre forskellige lande, hvorfra de forhandler adskillige ovenlysprodukter af højeste kvalitet.