vælg textilskolen

Derfor skal du vælge Textilskolen

Jeg vil gerne gå på en kreativ højskole

Hvis du er en person som nyder at være kreativ, så er Textilskolen noget for dig. På en højskole vil du blive udfoldet, udfordret og udviklet. Udover det får du også muligheden for at udforske din kreative evne. En højskole vil give dig nye relationer, oplevelser og erfaringer som du vil bruge lang tid inde i fremtiden. Du ønsker at prøve kræfter med din kreative side og designudvikling, hvilket Textilskolen giver dig lov til. Du får lov til at, udvikle og udfordre din kreative sans og side på højskolen.

Hvorfor er Textilskolen det rigtige for mig?

Textilskolen er den rigtige skole for dig fordi deres højskole er en, hvis ikke den bedste, det bedste bud på en god højskole. Textilskolen brænder for deres fag og deres håndværk. De har på alle måder kapaciteten til at give dig et uddannelsesforløb som du aldrig glemmer. På Textilskolens højskole gennemsyres deres arbejde og deres dagligdag generelt af kreativ udfoldelse, en professionel tilgang og høj kvalitet, i alt hvad de laver.

Hvordan Textilskolen skiller sig ud fra andre højskoler

Hos Textilskolen går det sociale og faglige hånd i hånd. Textilskolen skiller sig ud fra andre højskoler på den måde de opbygger relationer til deres elever. Hvis du vælger at starte på Textilskolens højskole, siger du ja, til et forløb hvor der er fokus på DIG. Deres professionelle og dygtige undervisere vil sørge for at du udvikler dig og udfordre dig. De oplevelser, erfaringer, udfordringer og læring du får på højskolen, vil være information og oplevelser som du vil bruge i fremtiden i forhold til en fremtid i designets verden. Det sociale er også rigtig vigtigt for Textilskolen. Da du har en dagligdag med dine skolekammerater vil det gøre at du får bygget tætte venskaber, med folk som har den samme interesse og passion som dig selv.

Udtalelser fra tidligere elev på Textilskolen

Udtalelse fra Nanna Dam – tidligere elev:
‘’Skolen blev som mit andet hjem. Her har jeg mødt nogle af mine tætte venner, og jeg besøger stadig skolen med glæde. Det er netop kombinationen af hjemlig atmosfære og det faglige høje niveau der gør TEXTILSKOLEN til en god skole.
Undervisningen på skolen er meget varieret og ved at prøve ting af på de forskellige valgfag, får man mulighed for at finde ud af hvilke dele af faget der er noget for en’’.